ana_sayfa

E-MAIL LİST

Parlamenterler Derneği ve çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar:

GÜNCEL

YARARLI LİNKLER

Parlamenterler Derneği
Cevizlidere Mah. 1236 Sk. No: 2/18 Zorlu Apt. Balgat, Çankaya, ANKARA
Tel-Fax: 312 - 474 07 08

E-mail: bilgi@ parlamenterlerdernegi.com

BİZDEN HABERLER
 Maddi manevi olarak Can Azerbaycan’ın yanındayız!

Parlamenterler Derneği, Azerbaycan toprağı Karabağ’ı işgal altında tutan, haksız ve hayasız tavrıyla birlikte hain saldırılarını sürdüren Ermenistan’ı telin eden bir mesaj yayımladı, "Tek millet iki devlet olduğumuz can Azerbaycan’ın maddi-manevi bütün gücümüzle yanındayız." mesajı verdi.

"Karabağ Türk toprağıdır"

Parlamenterler Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle belirtmemiz gerekir ki Karabağ Türk’ündür, Türk ilidir, Türk toprağıdır. O mukaddes toprakların işgal edilmiş olması, birilerinin bu işgalin süreceğini sanması büyük bir yanılgıdır. Karabağ mutlaka ait olduğu Azerbaycan’a katılarak yüreğimizdeki hasreti dindirecektir."

"Türk Milleti, Azerbaycan’ın yanındadır"

"Türk milleti Karabağ meselesinde bütün gücüyle kardeş Azerbaycan’ın yanındadır. Devletimiz, uluslararası platformlar ve Azerbaycan nezdinde her türlü desteği sağlamaktadır. Kardeş Azerbaycan’a yönelik milletimizin ve devletimizin bu desteği çoğalarak devam edecektir. Karşımızdaki kim olursa olsun dayanışma asla zayıflamayacak ve bozulmayacaktır."

"İşgalci Ermenistan’ı şımartmayın"

"Buradan BM Güvenlik Konseyi başta olmak üzere Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri’ne de açık bir çağrıda bulunuyoruz. İşgalci Ermenistan’ı şımartmayın. Ermenistan’a haddini bildirin. Öte yandan, hikmetini bilemesek de adeta her taşın altından çıkan Fransa’yı da Ermenistan’a destek olmaması ve sömürgeci tavrından vazgeçmesi için uyarıyoruz. Fransa Türkiye ile ilgili her olaya burnunu sokmaktan ve olumsuz tutum takınmaktan vazgeçmelidir."

"Karadeniz, Türk Birliği için çırpınmaktadır"

"Azerbaycan Ordusunun işgalci Ermenilerden kurtardığı 6 köyün haberleri Türk Milletinin yüreğine su serpmiştir. İnşallah bütün Karabağ Ermeni işgal ve zulmünden kurtarılacaktır. Karadeniz Türk Birliği için çırpınmaktadır. Türk birliği er veya geç mutlaka kurulacaktır."

"Muzaffer olmaları için Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz"

"Parlamenterler Derneği olarak, vatan müdafaasında gösterdikleri gayret ve başarı için kahraman Azerbaycan ordusuna desteğimizi yineliyor, mensur ve muzaffer olmalarını Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz."

,