ana_sayfa

E-MAIL LİST

Parlamenterler Derneği ve çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


YARARLI LİNKLER


 
 

Parlamenterler Derneği
Cevizlidere Mah. 1236 Sk. No: 2/18 Zorlu Apt. Balgat, Çankaya, ANKARA
Tel-Fax: 312 - 474 07 08


E-mail: bilgi@ parlamenterlerdernegi.com 

GÜNCEL BİLGİLER


Parlamenterler Derneği: Kimse bu necip millete ‘kefen’ biçemeyecektir.

Bölücü terör örgütü mensuplarınca Dağlıca ve Iğdır'da asker ve polislerimize yönelik menfur saldırıda şehid olan vatan evladlarını tüm şehitlerimizle birlikte rahmet ve minnetle anıyor, başta aileleri olmak üzere kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve necip Milletimize başsağlığı diliyoruz.

Parlamenterler Derneği: Kimse bu necip millete ‘kefen’ biçemeyecektir.



Parlamenterler Derneği olarak;


Bölücü terör örgütü mensuplarınca Dağlıca ve Iğdır'da asker ve polislerimize yönelik menfur saldırıda şehid olan vatan evladlarını tüm şehitlerimizle birlikte rahmet ve minnetle anıyor, başta aileleri olmak üzere kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve necip Milletimize başsağlığı diliyoruz.


Bölücü teröristlerin hayasız saldırıları 7 Haziran Seçimleri sonrasında ivme kazanmıştır. Neredeyse aziz vatanın her gün bir parçasında kahraman güvenlik kuvvetlerimize hayasızca yönelik menfur saldırılar olmaktadır. Eşkiya şehire inmiştir. Seçimlerden sonra geçen üç aylık sürede 100’ü aşkın güvenlik görevlisi (asker, polis ve korucu) şehit verdik. Bu alçak saldırılarda hayatını kaybeden ve yaralan masum vatandaşlarımızın sayısını düşündüğümüzde karşı karşıya olduğumuz tehlike daha iyi anlaşılacaktır.


Aslında Sayın Cumhurbaşkanı’nda bizatihi ifade ettiği gibi bölücü terör örgütü, adına ‘çözüm süreci’ denilen ve tam bir melanete dönüşen süreçte ‘silah stoklamıştır’. Meselenin başından beri söylediğimiz gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendi vatandaşlarıyla bir meselesi olmayıp, sorun bölücü terör meselesidir. Teşhisin yanlış konulması tedavinin de yanlış yapılmasına yol açmakta ve neticede milli güvenliğimiz zaafa uğramaktadır.


Bölücü terör örgütü, Devletin kararlı adımları sonucu Siyasi İktidarın hükümeti kurduğu 2002 yılında sıfır noktasına düşürülmüştü. Bölücü terör örgütünün ele başısı yakalanarak Türk Adaletine teslim edilmiş, bebek katili şimdilerin imralı sakini yargının hakkında verdiği kararın ne zaman infaz edileceği korkusuyla hücresinde tir tir titremekteydi.


İmralı canisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İDAMINI engelleyenleri ne milletimiz, ne şehidlerimiz, ne de Cenabı Hak affetmeyecektir. Bebek katilinin idamını engelledikleri yetmiyormuş gibi onu bir de ‘arabulucu’ kisvesiyle ‘baş müzakereci’ yapanların bu noktada söz söylemeye haklarının bulunmadığını düşünüyoruz. Beşerin hafızası belki unutkanlıkla her şeyi hatırlamayacaktır. Ancak tarih ve vicdanlar, anaların her gün kanayan yüreği bu gaflet ve dalaleti, hatta hıyaneti asla ve kat’a affetmeyecektir.


Bölücü terör meselesinin iç siyasete alet edilmesi ahlaksızlıktır. Ülkeyi tek başına 13 yıldır bir siyasi partinin iktidar olduğu hükümet yönetmektedir.  Zamanında sağduyulu çevrelerin yaptığı haklı ikazlar dikkate alınmadığı için bu elim durumlar yaşanmakta, milletimiz giderek derin bir teessüre kapılmaktadır. Gelinen noktada en hafifinden gafletlerinden dolayı bir özür dahi dileyemeyenler, şaşkınlıkla başkalarını suçlamaktadır.


Türk Milleti büyük bir millettir. Devletimizi hafife alanlar bu cüretlerinin bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Melanetlerine, menfur saldırılarına devam edenlere ikaz babından olmasa da akibetleri bakımından TARİHİ adres gösteririz. Kimse bu necip millete ‘kefen’ biçemeyecektir.


Yurdumuzda ‘en son ocak tütene kadar’ AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZ semalarımızda dalgalanacaktır. Bayrağımıza kasteden her kim olursa bizim düşmanımızdır ve bedelini kahrolası canıyla ödeyecektir.


Aziz milletimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. İç ve dış melanet şebekelerinin tahrik ve oyunlarına karşı uyanık olmalarını hassaten istirham ediyoruz.


Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu melanet şebekesinin de kökünü kurutacak, en son haini bertaraf edene kadar bu mücadele devam edecektir. Ümidsizlik ve karamsarlığa gerek yoktur.


Bir hilal uğruna batan aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz: Siz müsterih olunuz, biz inanıyoruz ki Cenabı Allah’ın rahmeti sizin üzerinizedir. Siz kutsal vatan savunması için vazifenizi yaparken ŞEHİDLİK gibi en yüce makama ulaştınız, siz ananızın ak sütüne halel getirmediniz, siz ‘ölmediniz’, asıl ölüler analar ağlamasın teranesiyle aziz analarımızın yüreklerinin yanmasına vesile olanlardır. Ruzi mahşerde bunları affedip affetmemek sizin hakkınızdır.


TÜRK MİLLETİ VAR OLSUN.
Ne Mutlu Türküm diyene.