ana_sayfa

E-MAIL LİST

Parlamenterler Derneği ve çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


YARARLI LİNKLER


 
 

Parlamenterler Derneği
Cevizlidere Mah. 1236 Sk. No: 2/18 Zorlu Apt. Balgat, Çankaya, ANKARA
Tel-Fax: 312 - 474 07 08


E-mail: bilgi@ parlamenterlerdernegi.com 

GÜNCEL BİLGİLER


9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL'in vefatı hakkında

Merhum DEMİREL; demokrasimizin çok sayıda badireye mazur kaldığı dönemlerde siyaset yapmış, bu badireler karşısında daima ‘devlet ve millet’ menfaati doğrultusunda hareket ederek sorumlu ve sağduyulu bir tavır sergilemiştir. Türk Demokrasisinin bugün geldiği noktada Sayın Demirel’in neredeyse son yarım yüz yıla damgasını vuran katkılarını tarih mutlaka kaydedecektir.

Parlamenterler Derneği olarak;

Türkiye Cumhuriyetinin 9. Cumhurbaşkanı saygın siyaset ve devlet adamı Sayın Süleyman DEMİREL’in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Merhum DEMİREL; demokrasimizin çok sayıda badireye mazur kaldığı dönemlerde siyaset yapmış, bu badireler karşısında daima ‘devlet ve millet’ menfaati doğrultusunda hareket ederek sorumlu ve sağduyulu bir tavır sergilemiştir. Türk Demokrasisinin bugün geldiği noktada Sayın Demirel’in neredeyse son yarım yüz yıla damgasını vuran katkılarını tarih mutlaka kaydedecektir. Türkiye’nin her bakımdan zor ve sıkıntılı dönemlerinde siyaset yapan Süleyman DEMİREL’i milletimizin hayırla yadedeceğine olan inancımız tamdır. Merhum DEMİREL’in, devlet yönetiminde kavgaların yersiz ve gereksiz olduğu anlamında söylediği ‘siyasette dün dündür, bugün bugündür’ sözü hepimizin hafızasına nakşolmuştur.

 

Merhum DEMİREL; meselelere vukufiyeti, engin tecrübesi ve uzlaşmacı kişiliğiyle, ülkemize önemli hizmetler yapmış bir ‘devlet adamı’ olarak daim iyilikle hatırlanacaktır.

 

Türkiye’nin kalkınma hamlesinde önemli katkıları olan Sayın DEMİREL aynı zamanda eleştirilere karşı hoşgörü ve tahammül gösteren, Parlamenter Demokrasimizin gelişmesinde büyük hizmetleri olan devlet adamıydı.

 

Parlamenterler Derneği olarak 9.Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman DEMİREL'e Cenabı Mevla’dan Rahmet, Ailesine ve Aziz Milletimize başsağlığı dileriz.

 

PARLAMENTERLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU